Pagini

vineri, 3 februarie 2012


THIS IS TO RAISE AWARENESS

Acest blog ti se adreseaza tie, viitoare mamica, pentru ca tu sa stii ca exista alternativa. Pentru ca tu sa iei decizii informate in legatura cu ceea ce urmeaza sa se intample cu corpul tau. Pentru ca nasterea ta sa decurga asa cum vrei: natural, simplu, fara interventii si dureri inutile. Pentru ca esti stapana corpului tau si ai dreptul sa alegi.

Daca te pregatesti pentru cel mai frumos si special moment din viata ta, este bine ca ai poposit si aici.

Articolele pe care urmeaza sa le citesti sunt scrise de mamici care si-au impartasit povestile proprii despre nastere. Unele dintre noi am trecut prin experiente traumatizante  si vei afla despre ele -  nu ca sa te sperii, ci ca sa poti preveni. Totodata, avem la activ si experiente frumoase, nasteri naturale fara epiziotomie, pe care le vei afla de asemenea - ca sa fii constienta  CA SE POATE si asa.

Epiziotomia practicata in masa, ca rutina medicala, este o forma moderna de mutilare. Epiziotomia este cu adevarat necesara in aproximativ 1% din cazurile de nastere vaginala. Intreaba-ti medicul ! Informeaza-te astfel incat sa nu accepti cu resemnare orice raspuns.

Si nu uita : exista si medici responsabili, si nasteri fara epiziotomii inutile si povesti de suuces. Depinde doar de tine sa nu te lasi intimidata si sa transformi nasterea puiului tau intr-un moment cu adevarat special, asa cum ti l-ai planuit si cum il meritati amandoi!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu